Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ancient Greek Gastronomy Experience 19/11/22


 

Μια ξεχωριστή «5 Senses Experiences» βραδιά, εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα, την εποχή του Περικλή, του Αρχέστρατου και των Δειπνοσοφιστών...έρχεται το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022!!!
Πέρα από την τέχνη της ρητορικής, της ποίησης, της φιλοσοφίας και της αρχιτεκτονικής, η Αρχαία Ελλάδα γέννησε και την υψηλή τέχνη της Γαστρονομίας.
Στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου Στ’ Άστρα, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, θα απολαύσουμε ένα μοναδικό ιδιωτικό δείπνο, ένα Συμπόσιο αφιερωμένο στην Αρχαία Ελληνική Γαστρονομία και τη φιλοσοφία που απορρέει από αυτήν, τις διατροφικές συνήθειες των αρχαίων ελλήνων και τους κανόνες του «savoir manger» στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο executive chef Γ. Κλειδαράς, εξειδικευμένος στην αρχαιοελληνική κουζίνα και φιλοσοφία, θα μας εκπλήξει ευχάριστα με εδέσματα και «πώματα», εμπνευσμένα από την αρχαιότητα και τις γευστικές συνήθειες των Αρχαίων Ελλήνων.
Μια ξεχωριστή fine dining εμπειρία, που θα μας ταξιδέψει στην εποχή του Χρυσού Αιώνα, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές αναβίωσης της γαστρονομικής κουλτούρας των αρχαίων προγόνων μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου